C чого почати комп'ютерне навчання дитині
23-го серпня
1610

C чого почати комп'ютерне навчання дитині

Кожен день ми спостерігаємо як наші діти просиджують годинами за комп'ютером і телефоном, занурюючись в ігри, фільми і серіали. Як направити захоплення дитини гаджетами в правильне русло? Ні для кого не секрет, що комп'ютерна грамотність та навички IT в цілому - це основа сучасного життя. Комунальні платежі, зв'язок, доступ до інформації, покупки... Все це зараз асоціюється з гаджетами. Діти ж гублять себе в світі розваг. Інтерес до правильного використання сучасних технологій необхідно прививати з ранніх років.

 

Інтерактивний конструктор. Для самих маленьких діток є спеціальна серія конструкторів LEGO EDUCATION. Зараз у малюків є можливість не тільки збирати машинки, міста і танки, а змушувати їх рухатися завдяки комплексу моторів, рухомих елементів і базовому програмування. Дитина збирає улюблений конструктор і «оживляє» модель своїми силами. Серія LEGO дуже активно використовується для навчання в IT-академії BYTE.

 

«Ти можеш не просто грати в ігри, але і сам створювати їх»

 

В середньому, дитина витрачає до 5 годин на день на комп'ютерні ігри. Щоб направити цю «залежність» в правильне русло - зацікавте його створити свою власну гру. Існує величезна кількість різних платформ і програм. BYTE рекомендує і сам використовує такі інструменти як Srcatсh, Construct і Unity 3D. Таким чином у дитини з'явиться інтерес до основ програмування і дизайну. Правильна мотивація і система особистих досягнень зможуть дати основу для подальшого комп'ютерного розвитку.

 

Програмування в грі. Кожні батьки так чи інакше зіштовхується з популярною грою Minecraft. Для навчання програмуванню й основам 3D існує спеціальна версія цієї гри. Розробник пропонує безкоштовний пробний урок для будь-якого охочого. Академія BYTE, як офіційний партнер Microsoft, надає спеціальну ліцензію для кожного студента на час проходження навчання.

 

Комп'ютер - не тільки для ігор, але і для творчості.

 

Найрізноманітніші інструменти доступні для дитини в рамках креативних IT-напрямків. Кожні батьки можуть дати дитині платформу для реалізації себе в таких сферах як комп'ютерний дизайн, планшетне малювання і 3D-моделювання. Дитина навчиться креативному підходу, просторовому мисленню та все це на користь проти комп'ютерних ігор.

 

Головне завдання батьків - дати дитині старт і мотивацію до навчання комп'ютерних наук. Набуті знання та навички в області інформаційних технологій - це головна можливість для дитини стати успішною в майбутньому. А хто з батьків цього не хоче? Подаруйте цю можливість своїм дітям. Встигніть записатися на навчання за старою ціною до 1 вересня!

 

Тел: 067 510 22 44

 

Адреса філіалів академії: вул. 130 Таганрозької дивізії, 106 (Лівий берег),

пр. Миру, 93Б (центр).

Більше новин

10-го серпня
339

Ваша дитина - майбутнє!

Тільки до кінця серпня! Встигніть записатись на індивідуальне онлайн-навчання за старої ціною!

Докладніше
14-го травня
356

"Ще у Маріуполі я пообіцяв, що ми відновимо роботу."

Велике інтерв'ю директора IT академії BYTE - Сокол Івана для онлайн-журналу "Свої.сity"

Докладніше
27-го квітня
312

Відновлення роботи BYTE академії

Раді повідомити вам, що Академія займається відновленням роботи у дистанційному форматі

Докладніше
byte gift