Діти просто в захваті! Навчання в IT Академії BYTE!
31-го серпня
1257

Діти просто в захваті! Навчання в IT Академії BYTE!

Твоя дитина обожнює комп'ютери? А може мріє не тільки грати, але і створювати гри? Хочеш щоб вона стала дизайнером, веб-розробником, програмістом і заробляла в доларах? Тоді IT Академія BYTE обов'язково допоможе підготуватися до успішного майбутнього!

Тільки у нас діти і підлітки від 5 до 18 років отримують найбільш затребувані IT-навички і розвиваються завдяки інтерактивному підходу. Наша мета - зацікавити дитину в навчанні, а не змусити.

Уроки проводять діючі IT-фахівці, які знають як перетворити захоплення підростаючого покоління в корисні навички і як направити на вивчення сучасних технологій.

Процес навчання побудований за принципом від простого до складного і включає в себе такі напрямки як: робототехніка, програмування, дизайн і графіка, 3D-моделювання, створення ігор і сайтів, розробка мобільних додатків. Графік відвідування формується з урахуванням побажань батьків. Групи займаються в будні і у вихідні дні.

У вільний від занять час у наших студентів є можливість спробувати як передові технології (PlayStation 5, окуляри віртуальної реальності, 3D-принтер і багато іншого), так і провести час з користю за ПК для виконання домашнього завдання, або розробки власних проектів.

Завдяки своєму підходу і сервісу, BYTE регулярно отримує позитивну зворотний зв'язок від дітей і батьків. Ми раді, що до нас ходять із задоволенням і не хочуть йти після занять.

До кінця вересня в трьох філіях IT Академії BYTE проходять безкоштовні відкриті уроки. На заняттях батьки і діти особисто можуть оцінити якість і ближче познайомитися з діяльністю Академії.

Бажаєте спробувати? Тоді встигніть записатися на найближчий заняття по тел: 067 510 22 44!

Більше новин

10-го серпня
343

Ваша дитина - майбутнє!

Тільки до кінця серпня! Встигніть записатись на індивідуальне онлайн-навчання за старої ціною!

Докладніше
14-го травня
361

"Ще у Маріуполі я пообіцяв, що ми відновимо роботу."

Велике інтерв'ю директора IT академії BYTE - Сокол Івана для онлайн-журналу "Свої.сity"

Докладніше
27-го квітня
314

Відновлення роботи BYTE академії

Раді повідомити вам, що Академія займається відновленням роботи у дистанційному форматі

Докладніше
byte gift